Smått & Gott

Vi har en hel del saker som kanske inte passar in riktigt under någon annan kategori eller så gör de det men får hamna här ändå.

Nytt från förra året är ekologiska rapsoljor från Gunnarshög i Skåne, både smaksatt och naturell, vi säljer även deras produkter inom kroppsvård, så som duscholja och bodylotion, baserade på just rapsolja, som är känt för sin läkande effekt.

Vi har även smaksatta salter samt kryddblandningar från Västergården, och för de som gillar att det hettar till, svenska chilisåser från Skånsk chili AB.

Lokalt från Västergårdens bryggeri erbjuder vi våra kunder deras goda Bondöl, och kolsyrat vatten från Roslagen. Snart kan vi också presentera deras folköl Seglaröl!

Nyhet i år är jättegoda produkter från Cissi & Skafferi i Roslagen, så som Rapsolja, Dragonvinäger, Senap, Blåbärsmarmelad, skorpor m.m.

Iris hantverk drivs av synskadade hantverkare som binder otroligt fina borstar. Men även annat fint hanverk tillverkas. Från Klockargården köper vi väldoftande tvålar och ljus, tillverkade av naturliga produkter – ofta ekologiska. Olivkällan förser oss med krämer och badsalt välgörande för din kropp. VIO ljusfabrik tillverkar sedan 1962 landets största urval av levande ljus, alla med absolut högsta kvalitet och huvuddelen med traditionell design. Vi har även stearinljus från Skånska Stearinljusfabriken, Vita, som tillverkar kvalitetsljus i 100% stearin. En bra produkt från dem är de återvunna marchaller gjorda av återvunnen stearin. De finns även i refill. Vi har ett litet sortiment av ät- och drickbara saker för att stilla smaklökarna. Vad som finns i butiken ändras lite efter årstid.. För den mer sötsugna har vi gräddkola från Gränna. Vi har också lakrits från Kolsvart. Den är endast tillverkad av naturliga råvaror av bästa kvalitet. Vi har även ekologisk honung skapad ett stenkast bort vid Länna kyrka. Den är tillverkad med stor omsorg och är len som silke.

Dessutom har vi en hel del fina saker till barn. Leksaker och fina plädar och lakan till barn samt annat smått och gott erbjuder vi från bland annat Littlephant,  Teddykompaniet, Maileg och Klippans yllefabrik.

 

DSC_0066 olja vinägerdsc_0212

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/6/9/linneladan.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399