Porslin

Vi har ett stort sortiment av porslin. Lena Linderholm tillhör en av våra kundfavoriter. Paradisverkstaden är en familjedrivet företag som formger och tillverkar sin keramik i verkstaden och ateljé på Öland. De formar, glaserar och dekorerar all keramik i den egna verkstaden. Det är verkligen ett hantverk! Bakom Superliving står paret Anette Stabel och Jesper Binger, som båda har lång erfarenhet inom design världen och älskar att arbeta med form och färg. De är båda inspirerade av 50 och 60 -talens mjuka organiska former och färger, det är den genomgripande signaturen på produkterna de designar. 

Lots Living har ett brett utbud, allt från ljuslyktor till härliga te muggar samt uppläggningsfat.

För barn har vi en bland annat föremål från Littlephant.

Ett annat märke är by mutti. Eva Gernandt har skapat detta unika porslin som är inspirerat av sjömännens tatueringar och de gamla fartygen som korsade oceanen. Det är ett typiskt samlarporslin som är utmärkt att ge bort i present.

Te muggar från Lotsliving

Te muggar från Lotsliving

Keramik från Paradisverkstan

Keramik från Paradisverkstan

Koppar i gedigen keramik från Västergården

Koppar i gedigen keramik från Västergården

 

Tomtearmé från Näsgränsgården

Tomtearmé från Näsgränsgården

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/6/9/linneladan.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399