Inredning

Inredning – vilket brett område! Det täcker ju över många andra områden så som textilier och till viss del även möbler. Men vi får väl här nämna FunkyDoris som exempelvis gör fina lampor och kuddar. SuperLiving som bland mycket annat gör ljusstakar och brickor. Hemslöjdsprodukter som gör allt från ljusstakar till paraplyställ, samt vackra järnsmides och träprodukter från Spegels.

Härliga Ljuslyktor för höst o vinter, samt porslin från Lots Living, Ilab och Strömshaga.

Wildlife garden designar produkter som lockar fram en levande trädgård och förskönar hemmet. Mona Svärd, är uppmärksammad för sina vackra akvareller som trycks på servetter, skärbrädor, underlägg m.m. Det mesta är gjort i Sverige och plasten återvunnen. Hjerten & Hjerten gör vackra lampskärmar, brickor, skärbrädor, och kuddar mm. Det mesta tillverkat i Sverige.  Dessutom har vi våra populära Visbymattor i olika färger.

Ekelunds vackra och fantasifulla textilier har funnits länge i ladan. Även de är helt tillverkade i Sverige och dessutom helt ekologiska. Hela väveriet genomsyras av ett ekologiskt tankesätt, vilket vi på Linneladan tycker om.  Klippans yllefabrik levererar underbara plädar. Även de är till största delen ekologiska. Unika kuddar och grytlappar har vi från ReThink design.  Ett företag som jobbar med återvinning så alla produkter är unika. Ja, och så finns det så klart en hel del till!

DSC_0386 (3)

Plädar i olika färger och mönster från Klippan

Plädar i olika färger och mönster från Klippan

Ljuslykta från Lots Living

Ljuslykta från Lots Living

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/6/9/linneladan.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399