Full rulle följs av lugn

Lördagen började med en rivstart. Det verkade vara många som hade läst i Roslagen Runt och Norrtelje tidning om ägarbytet av Linneladan. Riktigt roligt för oss! Många glada kunder kom och önskade oss lycka till. Till min stora glädje var det flera som föll för mitt hjärtebarn: bric a brac. Det är härligt att se hur dess kläder tar fram det bästa i kvinnor oavsett ålder. Jag själv började med market I 18-årsåldern. Igår sålde jag en klänning till en kvinna, gissningsvis någonstans mellan 80 och 90 år (det är otroligt svårt att gissa ålder så jag sätter ett stort spann). Hon blev så vacker i klänningen och jag blev varm inom mig. Jag önskar att jag också när jag är i den åldern tar mig ut på turer och unnar mig vackra kläder med maken, som likt hennes man tittar med kärleksfull blick och säger: den är du vacker i!

Idag är det däremot en lugn söndag så jag hinner blogga lite mellan kunderna. Jag kan passa på att lägga upp en bild på några av våra fina plädar från Klippans yllefabrik.

pläd